Utleiebåter

13  " er motorisert med 3,5 hk.
18  " er motorisert med 40 eller 50 hk.
20  " er motorisert med 100 hk.
21 " er motorisert med 130 hk.
Ved leie av båt låner vi ut flytevester gratis.
Nydam 600

Nydam 600 Alubåt med 100 hk

Aluminiumsbåten Nydam 600 er en svært solid båt på 6 meter, med større kartplotter og motor enn de andre båtene. Denne båten er godkjent for 6 personer og har en 100 liters fast-tank. Denne båten leveres med full drivstofftank og skal leveres tilbake med full drivstofftank. Den har også vindskjerm og er utstyrt med bensindrevet garnhaler/linehaler. Her er det ekkolodd, gps, årer og dregg. Båten inspiseres av leietaker og utleier før man får nøkkel til båten. Vi låner ut flytevester gratis ved leie av båt. HUSK: Alle som er født etter 1. januar 1980 må ha båtførerbevis for å føre denne båten.

Folla 540

Follaboat 540. 40 HK

Folla båt 5,4 meter med 40 hk motor. Her er det ekkolodd, gps, årer, dregg og en liten reservekanne med bensin. Denne båten utleveres uten bensin. Båtene inspiseres av leietaker og utleier før man får nøkkel til båten. Vi låner ut flytevester gratis ved leie av båt. HUSK : Alle som er født etter 1 Januar 1980 må ha båtførerbevis for å føre denne båten.

Follaboat Einvika Småbåtutleie

Follaboat 540. 50 Hk

Folla båt 5,4 meter med 50 hk motor. Her er det ekkolodd, gps, årer, dregg og en liten reservekanne med bensin. Denne båten utleveres uten bensin. Båtene inspiseres av leietaker og utleier før man får nøkkel til båten. Vi låner ut flytevester gratis ved leie av båt. HUSK : Alle som er født etter 1 Januar 1980 må ha båtførerbevis for å føre denne båten.

Folla 13

Folla 13. 3.5 hk

Dette er en 4 meter lang lettbåt til bruk for korte turer i nærområdet. Båten er utstyrt med en 3.5 hk motor. Båten er godt egnet for øyhopping, sightseeing og fiske. Denne båten trenger man ikke båtførerbevis for å føre, og brukes ofte av ungdommer som vil lære seg grunnleggende ferdigheter på sjøen. Båten utleveres uten bensin. Båten inspiseres av leietaker og utleier før man får nøkkel til båten. Vi låner ut redningsvester gratis ved leie av båt.

Kværnø 630

Kværnø 630 130hk

Aluminiumsbåten Kværnø 630 er vårt nyeste tilskudd i båtparken. Denne båten er godkjent for 6 personer, og har en 100 liters fast-tank. Denne båten leveres med full drivstofftank, og skal leveres tilbake med full drivstofftank. Den båten har vindskjerm, stor kartplotter og gps, årer, 10 stangholdere og dregg. Båten inspiseres av leietaker og utleier før man får nøkkel til båten. Vi låner ut flytevester gratis ved leie av båt. HUSK: Alle som er født etter 1. januar 1980 må ha båtførerbevis for å føre denne båten.