Overnatting

Einvika Overnatting og Havfiske kan tilby overnatting i leiligheter/rorbuer av god standard i Flatanger i Namdalen/Trøndelag. Flatanger ligger rett nord for halvøya Fosen.

Rorbua

Rorbua

Rorbu med 3 soverom, hvorav ett på loft. På loftet er det 4 enkeltsenger og de øvrige soverom har to enkeltsenger hver. Stue, bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken. Rikelig med uteplass.

Ishuset

Ishuset

Hytte med 1 soverom og hems med soveplasser. Soverommet har køyeseng med 2 plasser. På hemsen er det plass til fire personer og på stue finnes det dobbel sovesofa. Bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken.

Venterommet

Venterommet

Soverom, stue og kjøkken i ett. 2 sengeplasser bestående av 2 enkle senger. Bad, dusj og enkelt kjøkken.

Matstu og Matstuloftet

Matstuloftet

Leilighet i andre etasje med 2 soverom, hvor det ene soverommet har 2 enkle senger og det andre har 3 enkle senger. TV i stua, fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj. God utsikt fra stuen.

Matstuloftet

Matstu

Leilighet med 3 soverom. 1 soverom med en enkeltseng, 1 soverom med 2 enkle senger og 1 soverom i andre etasje med 3 enkle senger. Mulighet for 2 sengeplasser i spisestue og dobbel sovesofa på stue. Bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken. Romslig spisestue og stue med TV.

Kontoret

1 soverom. 2 enkle senger på soverom, 2 enkle senger i stua, bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken.

Havstua

Havstua

Større leilighet i andre etasje med veranda og 2 soverom. Hvert soverom har 3 enkle senger. Bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Romslig stue og spiseplass.

Butikkloftet

Butikkloftet

Enkel leilighet i andre etasje. 1 soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng, samt en enkeltseng på stue. Bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken.

Butikken utvendig

Butikken

1 soverom med 2 enkle senger. 2 senger på stua. Fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj

Brygga

Brygga

Leilighet med 3 soverom, hvor hvert soverom har to enkle senger. Mulighet for 1 sengeplass ekstra på stue. Fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj.