Aktiviteter: Fiske - Havfisketurer - Båtutleie - Dykking

Hos Einvika kan du leie din egen båt og kjøre rundt i Flatangers vakre skjærgård på egenhånd, eller bli med vår 37 fots store fiskebåt på guidet tur ut mot storhavet, til det spesielle Villa Fyr - til de beste fiskeplassene, eller for å se på havørn eller hval.

Fra Einvika er det bare ca 5 minutters kjøring til det populære klatremålet Hanshelleren på Strøm.


Utleiebåter

Vi har 18 fots utleiebåter og motorer fra 40-50 Hk. Vi arrangerer guidede turer med småbåter i "kolonnekjøring" med fisking, sightseeing og grilling på en av de mange idylliske øyene i havgapet.

Se oversikt over utleiebåterHavfisketurer - båtturer - sightseeing

Med vår 37' store fiskebåt med skipper, tar vi turen til de beste fiskeplassene der vi kan få fisk av ulike arter og størrelser. Ved sightseeingturer kan storhavet Folla og Flatangers mange øyer og vakre skjærgård oppleves.

Som oftest får vi se havørn og av og til kan både spekkhogger og grindhval komme til syne over havflata. Vi formidler også egne turer med ørnsafari eller havrafting for de som ønsker en fartsfyllt opplevelse.

Ta kontakt med oss og hør om det er ledig plass på en allerede planlagt tur, eller bestill en egen tur.

Pris:
Minstepris: kr 1200 pr time
8-12 personer: kr 150 pr pers/pr time
Dykking

Flatangers skjærgård er et eldorado for dykkere. Her er mulighet for vrakdykk, strømdykk m.m.Havrafting

Vi samarbeider med Folla Aktiv som gir deg en spennede, luftig og fartsfylt opplevelse med raftingbåt på storhavet. Ta kontakt for mer informasjon.

Accommodation